mst

P&O Adviseur

Standplaats:
Doorn
Startdatum:
25.02.2019
Einddatum:
31.12.2019
Uren per week:
24

De gemeente is op zoek naar een ervaren P&O-adviseur die onder andere het project Wet Normalisering rechtspositie Ambtenaren gaat leiden.

 

Werkzaamheden:
- Projectleider Wet Normalisering Rechtspositie Ambtenaren

- Advisering manager en teamleiders van een thema

- Veegactie lokale arbeidsvoorwaarden irt car/uwo, waaronder babs, Werktijdenregeling en beschikbaarheidstoelageregeling
- Modernisering en actualisering lokale arbeidsvoorwaarden en beleid  (waaronder vervoersmanagement, gedragscode telewerken, WKR, jubileumreg., w&s notitie; i.s.m. opdrachtgever thema Fundament en themamanager Koers)

Opleiding
HBO+, Universitaire opleiding HRM
 
Kennis en ervaring
- Meer dan 5 jaar ervaring binnen een gemeentelijke organisatie
- Kennis van en ervaring met de gevraagde werkzaamheden

Competenties
- - Planmatig werken en schrijven

- Schakelt makkelijk in stijlen van communiceren zodat je gesprekken kan beïnvloeden en soepel kan afstemmen op verschillende gesprekspartners.

- Werkt zowel zelfstandig als in samenwerking met anderen aan resultaten

- Hands on

- Vindt de weg snel in de organisatie

- Gevoel voor werken in een politiek-bestuurlijke omgeving

 

Detacherings-/payrollbureau, intermediair of ZZP. De functie wordt uitgevoerd op basis van een gezagsverhouding. Er is sprake van leiding en toezicht door de opdrachtgever. Vrije vervanging is niet mogelijk. Het gevolg hiervan is dat er in de praktijk sprake zal zijn van een dienstbetrekking, waardoor deze opdracht niet uitgevoerd kan worden door een zzp'er / DGA. Zzp'ers die voor deze opdracht in aanmerking willen komen dienen zich te laten detacheren via een detacheringsbureau of payroll-bedrijf, die dan de offerte indient.

< Ga terug naar het overzicht met alle opdrachten